Sfaturi pentru un zambet frumos si o dantura perfecta, un proiect Prahova Medicala si PLATINUM DENT. Azi, despre implantul dentar

[ad_1]

Incepm astazi o rubrica de sfaturi pe intelesul tuturor despre modul in care fiecare dintre noi poate avea grija mai mult de dintii sai, dar si ce afectiuni apar in cazul unei igiene dentare precare si cum fi tratate, rubrica fiind realizata in parteneriat cu clinica ploiesteana PLATINUM DENT, fondata de medicul Petrut Tomescu.

„Implanturile dentare au nevoie suport osos pentru a se putea stabiliza și integra în oasele maxilare. În cazul pacienților unde dinții lipsesc de foarte mult timp, au avut extracții dentare deficitar executate, sau au avut procese infecțioase și inflamatorii o perioadă mare de timp, apare pierderea osoasă. În aceste situații, implanturile dentare nu mai au suficient suport osos pentru a fi inserate, caz în care se recomandă grefele osoase.

Mecanismul biologic care face posibile grefele osoase are la bază capacitatea de regenerarea a celulelor osoase, dacă li se oferă spațiul necesar. Pe măsură ce osul se regenerează, el va duce la refacerea zonei afectate de pierderea osoasă, oferind pacientului suportul necesar pentru inserarea implanturilor și reabilitarea dentară completă.

De reținut … regenerarea osoasă poate dura de la câteva luni până la un an, în funcție de defectul osos și de tipul de regenerare osoasă efectuat!

Vă invităm la o Consultație pentru mai multe detalii și informații.

Programați-vă, acum, la 0751 515 515!

Povestea PLATINUM DENT

Povestea noastra a inceput din pasiune pentru stomatologie si din dorinta de a veni cu un concept medical cu totul nou in Prahova, acela de clinica stomatologica specializata.

Am pus astfel bazele unei clinici stomatologice complete, in care munca se face in echipa, responsabil , cu daruinta si implicare fata de pacient. Avand un efectiv format din 6 medici, acoperim cu succes toate segmentele stomatologiei, de la implantologie si protetica pana la profilaxie si mult dorita estetica dentara.

Infiintata in 2012 la Ploiesti, Platinum Dent este o clinica stomatologica cu capital 100% romanesc, despre care putem spune cu mandrie ca este un business de succes, caracterizat pe scurt in 5 puncte:

1. Anual, 1500 de pacienti sunt tratati cu succes la Platinum Dent, dintre care peste 20% sunt pacienti care vin din strainatate.

2. Fiecare pacient este unic si este tratat pe baza unui plan de tratament personalizat, intocmit in echipa de catre medicii nostri specialisti, conform nevoilor si dorintelor lui, dar si in bunul interes al acestuia. Experienta echipei medicale ne-a invatat ca pentru o buna reusita, cel mai important factor este comunicarea intre membrii echipei medicale, cat si medic-pacient.

3. Clinica Platinum Dent este dedicata in totalitate calitatii, promptitudinii si serviciilor medicale de inalta clasa. Pentru aceasta investim continuu atat in tehnologii de ultima generatie, doar de la liderii mondiali in domeniu, iar medicii nostri sunt intr-o continua instruire pentru a fi la curent cu cele mai recente inovatii din lumea medicala nationala si internationala.

4. Ne implicam social alaturi de Fundatia Pro Vita prin programul “Zambet pentru viitor”.Impreuna ingrijim sanatatea dentara a copiilor mai putin norocosi de la Valea Screzii.

5. Vei lasa toata frica la intrare! La Platinum Dent vei fi intampinat cu caldura de oameni mereu veseli si frumosi. Toate procedurile sunt efectuate sub anestezie locala, fara durere si disconfort pentru pacient.

Aceasta rubrica este un proiect PLATINUM DENT si PRAHOVA MEDICALA, sustinut de PRAHOVA BUSINESS.

Articolul Sfaturi pentru un zambet frumos si o dantura perfecta, un proiect Prahova Medicala si PLATINUM DENT. Azi, despre implantul dentar apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author