PATRU PONTURI PENTRU A PURTA INELE BĂRBĂTEȘTI DE LA TRENDHIM.RO

[ad_1]

Fie că urmezi modelul lui Bruno Mars și ții inelul tău roz ridicat până la stele sau reînvii vremurile când bărbații știau să se accesorizeze, purtarea inelelor este la modă oficial, azi și mâine. Află cum să porți inelul tău cu eleganță cu patru sfaturi ușor de urmat și aruncă o privire asupra celor mai vândute modele ale noastre pentru inspirație.

Ce au în comun faraonii egipteni, vikingii și sultanii otomani?

Cu toții purtau inele.

Credem că a venit timpul pentru ca inelele bărbătești să primească atenția meritată. Nu trebuie să fii de spiță regală sau să fi câștigat un premiu Grammy cu un disc rap pentru a purta unul (sau două) cu eleganță.

Inelele bărbătești se poartă încă din epoca vikingă și acum există o gamă largă de modele, de la un simplu inel din titan până la modelele extravagante gen Moody Mason.

CUM POȚI PURTA UN INEL BĂRBĂTESC CU ELEGANȚĂ

1. POARTĂ-L CU ÎNCREDERE

Vrei să afli cel mai mare secret?

Orice bijuterie bărbătească ai purta, poart-o plin de încredere.

Atunci când porți pentru prima oară un inel, te vei simți ciudat. Îi vei simți greutatea și asta s-ar putea să fie înconfortabil pentru cineva care tocmai a plonjat în magazinul de bijuterii.

Optează la început pentru un inel mai ușor. Încearcă unul cam de 80 mm și vezi cum te simți.

Până la urmă, încrederea face ca un inel să arate bine. Dacă îți faci probleme că va trebui să mergi cu mâinile în buzunare toată ziua … poate totuși ar trebui șă renunți la inele.

2. ALEGE CONFORTUL

Confortul și încrederea merg mână-n mână. Este greu să te simți încrezător dacă te dor încheieturile de la supraaglomerarea degetelor.

  • Cu ce mână lucrezi mai mult?
  • Dai mâna cu mulți oameni?
  • Lucrezi la tastatură toată ziua?
  • La muncă sau la școală ți se cere o anumită ținută?

Răspunzând la aceste întrebări te va ajuta să te decizi câte inele vrei să porți și cât de mari ar trebui să fie acestea. Poți oricând să păstrezi variantele mai spectaculoase pentru ieșirile de noapte și să le porți pe cele mai simple și mai mici pe timpul zilei.

PE CE MÂNĂ AR TREBUI SĂ PORȚI INELUL?

Deși există multe opinii pe această temă, nu există reguli precise. Excepția face verigheta ta – în România este purtată în mod tradițional pe degetul inelar al mâinii stângi. Cu toate că, un sondaj rapid al biroului nostru dovedește că acest lucru nu este întotdeauna valabil! Un exemplu elocvent că alegerea confortului este mai importantă decât tradiția.

3. ASORTEAZĂ CULORILE METALELOR CU NUANȚA PIELII

Expertul în modă Michele Fedecostante sugerează să alegi culoarea metalului și să o asortezi la celelalte accesorii. “Pentru a-mi păstra aspectul îngrijit, mă asigur că inelele mele se asortează cu colierul sau brățările. Nu amestec argintiul cu auriul, ci voi îmbrăca nugru și auriu sau negru și argintiu.“

Principalul motiv pentru care trebuie să porți metale cu culori care se asortează este că vrei să-ți păstrezi aspectul neîncărcat și îngrijit. Acestea fiind zise, am văzut șosete și sandale care la început erau purtate doar de excentrici, pentru a reprezenta mai târziu moda (mulțam , Beckham) – așa că cine a zis că legile sunt făcute pentru a fi încălcate.

Dacă porți un inel cu două metale (argintiu și auriu) vei putea să alegi orice culoare pentru celelalte inele, brățări sau ceas. Poți să spui că ai căutat acest efect, în loc să pară că te-ai îmbrăcat pe întuneric.

Vorbind de întuneric (sau lumină)… să asortezi metale cu nuanța pielii tale este o altă modalitate de a te asigura că bijuteriile tale nu sunt țipătoare și că aspectul tău final arată îngrijit.

4. ALEGE SIMPLITATEA (SAU NU)

Dacă tocmai ai început să porți inele bărbătești, adu-ți aminte că mai puțin înseamnă mai mult. Numai dacă ai încrederea (și te simți confortabil) să porți un pumn de inele sclipicioase, optează pentru unu sau două și de aici poți dezvolta. Concentrează-te pe o mână și poartă inelele în așa fel încât să nu se atingă.

João Nunes, expert în modă sugerează, “Eu am trei inele pe care le port zilnic. Port două pe o mână – dacă port mai multe mâna îmi devine grea – și unul pe cealaltă mână. Atunci când porți mai mult de un inel, alege piese ce au culori și stiluri similare.”

Un model deosebit cu care să începi este inelul de sigiliu. Așează unul pe degetul tău și treaba-i gata. Atuni când ai și verighetă, așează inelul de sigiliu pe cealaltă mână.

INELUL TĂU ÎȚI VA SPUNE POVESTEA

De la un simplu inel ceramic la un inel din oțel cu craniu de maimuță, inelul pe care îl alegi va spune ceva despre tine.

” Purtarea și stilul inelelor reprezintă un stil de viață. Uneori băieții, așa cum este și cazul meu, ezită să poarte bijuterii, deoarece le accesorizăm greu. Ne gândim doar la verighetă … dar hei, poți să îți pui orice inel pe care ți-l dorești.

Port inele pentru că vreau, nu din cauza tradiției sau a tendințelor. Ca orice accesoriu, dacă-ți place instinctiv, îl vei purta bine – fără să stai prea mult pe gânduri. Îl vei purta pe cel care-ți exprimă personajul și vei ști că doar acesta te va ajuta să-ți spui povestea.” – Carlos Nóbrega

S-ți spui povestea înseamnă a face acest prim pas. Folosește sfaturile noastre ca ghid, dar dacă dorești să amesteci metale, să arunci greutatea vizuală pe ușă și să ignori complet nuanța pielii … ești liber s-o faci.

Este povestea ta. Și cu încredere, poți face orice.

Articolul <strong>PATRU PONTURI PENTRU A PURTA INELE BĂRBĂTEȘTI DE LA TRENDHIM.RO</strong> apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author