Dragoș Savloschi Conduce în Campionatul Național de Super Rally după Performanța de la Alba Iulia

Sâmbătă, 15 iunie, a avut loc prima etapă a Campionatului Național de Super Rally la Alba Iulia, unde Dragoș Savloschi a demonstrat o dată în plus că este un pilot de excepție. La volanul unui Radical Prosport Evo, Dragoș a reușit să se claseze pe locul 2 la general și să contribuie decisiv la victoria echipei Reviziecutie.ro, care a obținut locul 1 în clasamentul pe echipe la prima participare în acest campionat.

Provocările Circuitului de la Alba Iulia

Circuitul stradal de 4,40 km din Cetatea Alba Iulia, cu multiple șicane și devieri, a oferit o provocare semnificativă pentru toți participanții. Dragoș Savloschi, conducând cu măiestrie Radical Prosport Evo, a parcurs traseul în 3:09,154, arătându-și abilitățile excepționale de pilotaj. Acest rezultat îl menține pe Dragoș în fruntea clasamentului general al campionatului.

Echipa Reviziecutie.ro: Debut cu Succes

Pentru echipa Reviziecutie.ro, aceasta a fost prima participare în Campionatul Național de Super Rally și au reușit să se impună în clasamentul pe echipe. Cu Dragoș Savloschi și Tudor Adrian Pop (pilotând un Mitsubishi Lancer Evo 9), echipa a demonstrat că profesionalismul și pregătirea tehnică pot face diferența în competițiile de motorsport.

Dragoș Savloschi: Talent și Determinare

Dragoș Savloschi este un exemplu de pasiune și determinare în motorsport. Fiecare cursă este o oportunitate pentru el de a-și perfecționa abilitățile și de a-și consolida poziția de lider în campionat. Performanța de la Alba Iulia este doar un pas în drumul său către titlul de campion național, un obiectiv pe care Dragoș îl urmărește cu tenacitate.

Suportul Vital al Echipei Reviziecutie.ro

Succesul lui Dragoș Savloschi nu ar fi posibil fără suportul tehnic oferit de echipa Reviziecutie.ro. Specializați în mecanică auto, diagnoză și întreținerea cutiilor de viteze, aceștia asigură că mașina lui Dragoș este mereu pregătită pentru a oferi performanțe maxime. Colaborarea dintre pilot și echipă este un factor esențial în obținerea rezultatelor de top.

Clasamentele Etapei

Clasament Echipe:

 1. Echipa Reviziecutie.ro
  1. Dragoș Savloschi – Radical Prosport Evo
  1. Tudor Adrian Pop – Mitsubishi Lancer Evo 9
 2. Echipa UniCredit Leasing Motorsport Team
  1. Adrian Teslovan – Ford Fiesta R5
  1. Alexandra Teslovan – Peugeot 208 R2
 3. Echipa Impuls Leasing
  1. Aurelian Andronache – WOLF GB08
  1. Costel Cășuneanu – Skoda Fabia

Viitorul Strălucit al lui Dragoș Savloschi în Motorsport

Cu fiecare etapă, Dragoș Savloschi își consolidează statutul de pilot de top în Campionatul Național de Super Rally. Determinarea și talentul său, susținute de echipa Reviziecutie.ro, îl plasează ca principal favorit pentru titlul de campion în acest sezon. Dragoș continuă să fie o sursă de inspirație pentru fanii motorsportului și un exemplu de profesionalism pentru tinerii piloți.

RevizieCutie.ro, prin dedicarea și expertiza lor, asigură că mașina lui Dragoș este pregătită să facă față oricăror provocări, contribuind astfel la succesul și imaginea lui Dragoș Savloschi în lumea automobilismului românesc.

imagini: Ionuț Vaidean

You May Also Like

More From Author