Din nou… maraton de sedinte si declaratii la primaria Ploiesti si Consiliul Judetean! APA CALDA, bat-o vina…

[ad_1]

Municipiul Ploiești a obţinut avizul Consiliului Concurenței  cu privire la intenția de atribuire directă către SC TERMO PLOIEŞTI SRL a contractului de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică produsă în mod centralizat, în sistem producție, transport, distribuție al municipiului Ploiești.

„Mulțumim pe această cale echipei din cadrul Consiliului Concurenței care a înțeles urgența acestei solicitări şi pentru că a înțeles că este vorba de confortul a 130.000 de ploieșteni”, transmite conducerea Primăriei Ploiești.

Astăzi, la ora 18, va avea loc o şedinţă extraordinară de Consiliu Local pentru a încredința serviciul către SC Termo Ploieşti, iar de mâine se intră in linie dreaptă cu preluarea salariaților pentru a putea asigura apă caldă, aşa cum am promis în jurul datei de 15 octombrie.

Totodată, ieri s-a finalizat procesul de predare primire între Consiliul Judeţean Prahova şi Municipiul Ploieşti a rețelei primare de termoficare şi a SACET Brazi.

„Vă putem informa că, CAF2 este iscirizat iar TAG este perfect funcțional şi în această perioadă ar fi putut asigura apa caldă în municipiul Ploieşti, dacă Consiliul Judeţean Prahova nu ar fi dat dovadă de  lipsa de responsabilitate şi de bun simţ faţă de ploieşteni. Sperăm ca, în cursul zilei de mâine, Consiliul Judeţean Prahova să predea şi sistemul de monitorizare a transportului agentului termic prin reţeaua primară până în punctul termic. Fără acest program instalaţiile nu pot fi operate.

Am depus toate eforturile ca disconfortul creat de Consilul Judeţean Prahova să fie înlăturat şi să putem drumul la apă caldă ploieştenilor ce stau la bloc”, a declarant marți, la amiază, primarul Andrei Volosevici.

Între timp, consilierii județeni s-au întrunit într-o ședință extraordinară „de îndată”, în jurul orei 16.00, temele abordate ținând, pare-se, tot de domeniul distribuției apei calde și a energiei termice în Ploiești.

Articolul Din nou… maraton de sedinte si declaratii la primaria Ploiesti si Consiliul Judetean! APA CALDA, bat-o vina… a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author