„Aurul, dolarii si ardelenii”, varianta SACUL, BANII si MASINA POSTEI. La doi pasi de Bucuresti

[ad_1]

Hoții nu mai au nicio jenă! Polițiștii din Ilfov au fost sesizați marți, 1 noiembrie, în legătură cu dispariția dintr-o mașină a Poștei Române a unui sac în care se afla suma de 278.000 de lei. Banii au fost furați în plină zi, în timp ce vehiculul era oprit pe strada Eroului, din localitatea Chiajna.

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (sofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție”, au transmis reprezentanții Poliției.

Potrivit sursei, supectul în acest caz, un bărbat de 30 de ani, a fost identificat și este căutat, încă, de oamenii legii.

Cum era firesc, a fost deschis un dosar penal pentru furt.

Articolul „Aurul, dolarii si ardelenii”, varianta SACUL, BANII si MASINA POSTEI. La doi pasi de Bucuresti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author