Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino

CONSTRUCTIE PISTA ATLETISM CU POLIURETAN/TARTAN


De-a lungul istoriei sportului a existat intotdeauna o continua cautare pentru un material perfect in executarea pistelor de atletism. Se voia o suprafata consistenta, durabila care sa ofere sportivilor avantaje egale pentru a-si testa capacitatile si nu o suprafata grevata de conditii adverse.S-au folosit de-a lungul timpului si inca se folosesc suprafete de joc realizate din gazon natural, nisip, zgura sau alte materiale care pot ingreuna performanta atletului.
SMARTSPORTS construieste piste de atletism dintr-un material  un material rezistent, elastic care nu necesita intretinere frecventa: poliuretanul- cel mai potrivit material pentru pistele de atletism.

Avantajele realizarii unei piste de atletism din poliuretan sunt nenumarate, la fel ca si in cazul altor sporturi in care se foloseste acest material:

Absorbtia socurilor si antideraparea reduc considerabil riscul de accidentari.
Izolare fonica,termica si electrica
Usor de intretinut
Estetic si ecologic
Rezistenta mare atat la inghet, cat si la temperaturi ridicate
Culori disponibile: rosu, verde, negru, altele
Grosime: nu este o anumita limita, dar de regula se practica grosimi in intervalul 15-50 mm.

Calea ovală de 400 m formează baza unei arene sportive multi-dimensionale, iar dimensiunile acesteia depind de cerințele altor sporturi.Zona de concurs pentru evenimentele de pista include traseul oval cu cel puțin patru benzi și zone de siguranță cu o distanță de cel puțin 1 m în interior și în exterior si partea dreapta cu minimum șase benzi pentru sprinte și obstacole.

Calea standard de 400 m (traseul) are secțiuni drepte și curbe de lungime aproape egală și coturi uniforme care sunt cele mai potrivite ritmului de alergare al sportivilor. În plus, zona din interiorul pistei este suficient de mare pentru a se potrivi tuturor evenimentelor de aruncare și de asemenea un pitch standard de fotbal (68 m x 105 m).Traseul cuprinde două semicercuri, fiecare cu o rază de 36,50 m care sunt unite de două drepte, fiecare lungime de 84,39 m. Traseul are 8, 6 sau ocazional 4 benzi, dar ultimul nu este folosit pentru competiția internațională. Toate benzile au o lățime de 1,22m ± 0,01m.


CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT