Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino

CONSTRUCTIE PISTA ATLETISM


SMARTSPORTS construieste piste de atletism care se adapteaza cerintelor oricarui client exigent. Aceste piste de atletism pot fi efectuate in doua modalitati:

■  Constructie pista de atletism realizata cu poliuretan/tartan

■  Constructie pista de atletism realizata cu pardoseala acrilica

Calea ovală de 400 m formează baza unei arene sportive multi-dimensionale, iar dimensiunile acesteia depind de cerințele altor sporturi.Zona de concurs pentru evenimentele de pista include traseul oval cu cel puțin patru benzi și zone de siguranță cu o distanță de cel puțin 1 m în interior și în exterior si partea dreapta cu minimum șase benzi pentru sprinte și obstacole.

Calea standard de 400 m (traseul) are secțiuni drepte și curbe de lungime aproape egală și coturi uniforme care sunt cele mai potrivite ritmului de alergare al sportivilor. În plus, zona din interiorul pistei este suficient de mare pentru a se potrivi tuturor evenimentelor de aruncare și de asemenea un pitch standard de fotbal (68 m x 105 m).Traseul cuprinde două semicercuri, fiecare cu o rază de 36,50 m care sunt unite de două drepte, fiecare lungime de 84,39 m. Traseul are 8, 6 sau ocazional 4 benzi, dar ultimul nu este folosit pentru competiția internațională. Toate benzile au o lățime de 1,22m ± 0,01m.

Pistele de atletism construite de noi, pot fi folosite atat de sportivii profesionisti, cat si de amatori, iubitori de jogging. Încercarea de a alerga rapid fără încălzire va duce la oboseala prematura si chiar la o eventuala intindere musculara. Asigurați-vă că faceți jogging într-un ritm ușor timp de 15-20 de minute înainte de antrenamentul propriu-zis. La sfarsitul incalzirii, adaugati cativa pasi pentru a va imbunatati ritmul cardiac si pregatiti muschii pentru un efort sustinut.


CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT