Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino


PISTA CICLISM

 
Sistemele poliuretanice pentru pistele de ciclism sunt alcatuite din unul, doua sau trei straturi de rasina poliuretanica, amestecata cu granule SBR la interior si granule EPDM in stratul de uzura, in functie de cerintele si nevoile clientului.

Suprafetele outdoor pentru pistele de ciclism ofera o inalta performanta, sunt impermeabile si au o mare rezistenta la radiatiile UV. Compozitia lor face ca aceste sisteme poliuretanice sa fie o varianta optima pistele de ciclism de pe pentru stadioane, din  parcuri si de pe strazi, pe suprafata acestora putandu-se practica atat antrenamentele, cat si competitiile la nivel oficial.

Având o bogată expertiză în acest domeniu, suntem capabili să oferim si materialul de marcare ciclică pentru ciclurile de cale ferată în opțiunile de ambalare a etanșării prin aer. Procesată cu grijă, folosind substanțe chimice de înaltă calitate, acest material este foarte apreciat pentru natura sa non-periculoasa și non-toxica. Perfect pentru marcarea drumurilor, materialul oferit pentru marcarea ciclului de traseu asigură clar vizibilitatea ciclismului pentru a se deplasa pe banda corespunzătoare.

Puncte cheie:
    Se usuca repede
  Sigur de utilizat
  Perioada de valabilitate mai lungă
  Inodor

Materiale de marcare termoplastică / Vopsea termoplastica

Aplicata la cald este compusa special din materii prime de înaltă calitate. Acest lucru se bazează pe chimie alifatică, oferă o rezistență superioară la intemperii și o stabilitate a culorii. Este un material termorezistent pe bază de rășină sintetică, care are caracteristici mai bune comparativ cu vopselele convenționale la rece. Materialul este compus din 100% solide și este prietenos cu mediul, deoarece nu emite nici un solvent. Vopseaua de marcare oferita de SmartSports este în general considerata ca fiind superioara și mai rentabila decât alte marcaje de vopsea, având o mai bună durabilitate, reflectivitate, vizibilitate și oferă o întrerupere mai mică a traficului în timpul aplicării.

Avantajele materialului de marcare a drumurilor termoplastice față de vopselele convenționale:
   ■  Cost eficient: costul inițial pe metru pătrat este mai mare decât vopseaua convențională la rece, dar marcarea termoplastică este mult mai durabilă. Are o durată de viață de 6 ori mai lungă decât vopseaua rece și, prin urmare, este mult mai rentabilă.
   ■  Uscarea rapidă: marcajele termoplastice se răcesc în câteva minute, reducând perturbarea traficului și confuzia. Piesele umede de către vehicule sunt evitate în totalitate, deoarece se usucă rapid.
    Vizibilitate îmbunătățită în timpul nopții: includerea amestecului și a picăturilor pe margele de sticlă conferă liniei o reflectare imediată și sporită a timpului de noapte.
    Control mai bun pe grosimea stratului de acoperire: Grosimea și definiția liniei sunt strict controlate mecanic, ducând la marcaje de linii de înaltă calitate.
    Rezistența la încovoiere: marcajele termoplastice conțin agregate care fac liniile mai puțin alunecoase și mai sigure pentru vehicule.
    Mediu prietenos: marcarea termoplastică a drumurilor este solidă uscată 100% și după aplicare se întărește prin răcire, rezultând că nu se eliberează solvenți în atmosferă și este un material nepoluant.CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT