Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino

 PARDOSELI POLIURETANICE - TARTAN

 

POLILIURETANUL (TARTAN) este solutia premium pentru pavimentarea terenurilor de tenis, baschet, handbal, volei si a salilor de sport. Suprafetele din poliuretan sunt alcatuite dintr-un mix controlat de granule EPDM si rasina poliuretanica, amestecul fiind dispus in functie de amplasament in unul, doua sau trei straturi.

 

Stratul de baza este alcatuit dintr-un amestec de rasina poliuretanica si granule de cauciuc ce ii confera foarte bune proprietati absorbante a socului. Stratul de uzura este format dintr-un amestec de rasina poliuretanica si granule EPDM (un compus sintetic rezistent la uzura). Este disponibil cu grosimi cuprinse intre 0,4 si 60 mm. Garantia pentru acest material variaza intre 3 si 8 ani.

 

CONIPUR - cunoscut in Romania sub numele de poliuretan / tartan - disponibil cu grosimi cuprinse intre 4 mm - 60mm, este solutia de top pentru pavimentarea outdoor si indoor, a:

 

  Terenurilor de tenis

           
  Terenurilor de volei  

               
  Terenurilor de handbal


  Terenurilor de baschet       


  Locurilor de joaca pentru copii   


  Pistelor de atletism


  Pistelor de ciclism


 

Avantaje:

 

Garantia pentru acest material variaza intre 3 ani si 8 ani, in functie de grosimea stratului de CONIPUR

 

Pardoselile CONIPUR inlocuiesc cu succes zgura pe terenurile de tenis, precum si pavimentele din vechea generatie montate pe terenurile de: baschet, volei, handbal

 

Viteza de reactie a mingii poate fi reglata si controlata in functie de grosimea pardoselii de poliuretan

 

Dupa o utilizare indelungata poate fi regenerat la costuri scazute

 

Nu necesita intretinere

 

 


 
CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT