Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino


COVOR LINOLEUM


Linoleumul poate fi catalogat printre cele mai rentabile pardoseli, datorita costurilor reduse, usurintei in exploatare, facilitatii de intretinere, proprietatilor (antibacteriene, antistatice) si rezistentei bune la actiunea substantelor chimice.
Pardoselile sportive din linoleum oferă grosimea normativă necesară a materialelor de 3,2 mm pentru toate culorile, lângă o gamă extinsă de articole de 4,0 mm. Linoleumul oferit de SmartSports îndeplinește atat cerințele sporturilor moderne, cat și facilitatile activitatilor multifuncționale.
Pardoseala din sălile de sport și multifuncționale au cerințe extinse, variind de la sporturi profesionale și semiprofesionale până la festivități și examene școlare. În funcție de profilul de utilizare, sunt indicate diferite sisteme de pardoseala-linoleum.
O construcție a pardoselilor sportive trebuie să îndeplinească caracteristicile funcționale de siguranță și sport: o podea de sport cu linoleum, ca acoperire superioară, diminuează riscul de rănire, reduce riscul oboselii musculare și suprasolicitarea. Stratul superior garantează o performanță optimă în ceea ce privește anti-alunecarea și alunecarea, fie că este vorba de handbal, volei, baschet, atletism sau gimnastică.
De asemenea, echipamentele grele sau transportul unor echipamente de antrenament grele nu pot dăuna linoleumului, în combinație cu substratul corespunzător.
Durabilitatea extremă a linoleumului garantează, chiar și după ani de utilizare intensivă, capacitatea de a furniza o performanță de top. Cele mai bune proprietăți de curățare și întreținere asigură că podeaua arată bine pe decursul multor ani.
Linoleumul comercializat de SmartSports este o solutie eficienta in raport cu confortul, durabilitatea si usurinta de intretinere al urmatoarelor spatii:sali de sport, magazine, show-room-uri, spitale,  cabinete medicale, sali de operatii,  policlinici, spatii de locuit rezidentiale, zone industriale, hale, spatii de productie, spatii de depozitare.CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT