Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino


PARDOSELI OUTDOOR (PARDOSELI DE EXTERIOR)

 
SMARTSPORTS ofera pardoseli outdoor (de exterior) care asigura cel mai inalt nivel de siguranta si de performanta pentru terenurile in aer liber. Foarte rezistente la razele UV, ploaie sau alte conditii meteorologice nefavorabile, pardoselile outdoor necesita o intretinere minima, au o calitate excelenta si sunt instalate in cel mai scurt timp.
Pardoselile outdoor sunt suprafete multifunctionale, ideale pentru scoli, facultati, domenii publice. Pot fi optimizate pentru absolut orice cerinta sportiva, suprafata lor fiind realizata din materiale durabile care asigura performante sportive si durata lunga de viata.  
Unul dintre cele mai utilizate materiale pentru pardoselile outdoor este cauciucul. Aceste pardoseli sunt instalate si in sali de fitness, dar si pe terenuri de tenis sau piste de atletism. Pardoselile din cauciuc sunt foarte durabile, rezistente la foc si elemente antistatice. Pot fi folosite la temperaturi ridicate si au un cost de intretinere scazut.  
Pardoselile outdoor sunt potrivite si pentru salile de sport si pot fi folosite atat pentru uz scolar, cat si pentru uz competitional.
Pardoselile outdoor sunt special concepute pentru fiecare tip de sport, avand caracteristici si proprietati destinate dinamicii si particularitatii sportului respectiv. Avantajele pardoselilor outdoor sunt date, in primul rand, de durata de viata mare si costurile de intretinere mici.

Pardoselile outdoor au urmatoarele proprietati:   

Rezistenta ridicata la UV, abraziuni si factori de agresiune externa
Rezistenta la umiditate sporita, diferente de temperatura (dilatare, contractie)
Dupa o utilizare indelungata poate fi regenerat la costuri scazute.
Viteza de reactie a mingii poate fi reglata si controlata in functie de grosimea pardoselii
Nu necesita intretinere.
Inalta durabilitate
Buna rezistenta la apa
Imbunatatesc considerabil jocul.

Clasificarea pardoselilor outdoor se face in functie de materialele din care sunt fabricate:

pardoseli outdoor poliuretanice  
pardoseli outdoor acrilice   
pardoseli outdoor epoxidice 

pardoseli outdoor compozite
pardoseli outdoor din cauciuc turnat (tartan, plastic prefabricat, rectangulare)
pardoseli outdoor din cauciuc dur executat la presa termica  


CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT