Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino

LOCURI DE JOACA

Jocul este un factor important în viața copiilor. Acesta joacă un rol în dezvoltarea lor cognitivă, socială și fizică și oferă în sine activități de divertisment și de completare. Ca și în orice domeniu al eforturilor umane, tehnologia interactivă are un potențial uriaș pentru transformarea și sporirea activităților de joc. În acest capitol, ne uităm la locurile de joacă interactive, obiectivele și considerentele în proiectarea lor și prezentăm direcțiile în care locurile de joacă interactive pot fi făcute mai atractive. Locurile de joacă interactive sunt instalații care combină beneficiile locurilor de joacă tradiționale cu progresele tehnologice. Pentru a oferi experiențe de joc bogate și atrăgătoare, ele sunt concepute pentru a simți, învăța și adapta comportamentul jucătorilor. Ca atare, ele sunt capabile să motiveze copiii să exploreze și să interacționeze cu mediul, să dezvolte aptitudinile sociale și fizice sau să promoveze inter-acțiuni sociale pozitive între ele.

Pentru suprafetele de joaca destinate copiilor, mai ales pentru cele cu aparate de catarat si balansat, prioritatea echipei SMARTSPORTS este de a preveni accidentarile si ranirile.
Din gama larga de produse poliuretanice comercializate de catre SMARTSPORTS, veti gasi suprafata potrivita de care aveti nevoie pentru locul de joaca al copilului dumneavoastra. Toate suprafetele poliuretanice comercializate de catre SMARTSPORTS sunt rezistente la radiatiile UV si atenueaza in mod semnificativ socurile provocate de eventualele accidentari.
Pe langa siguranta oferita copiilor dvs, SMARTSPORTS va transforma locul de joaca obisnuit intr-un loc minunat de distractie si de relaxare!

SMARTSPORTS comercializează pentru spatiile de joaca destinate copiilor o gama larga de accesorii:
balansoare
leagane
castele
casute
bancute
tobogane
elemente de catarare
arcade etc.

 


 
 
 
CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT