Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Suomi  Ελληνικά  Nederlands  Svenska  Shqip  Hrvatski  Македонски  Japanese  Korean  Khmer  tiếng Việt  Wikang Filipino

CONSTRUCTIE TEREN DE TENIS CU ZGURA ARTIFICIALA


Suprafetele moderne de tenis au cunoscut o noua dimensiune pentru satisfacerea celor mai inalte cerinte si standarde. Calitatea si tehnologia sunt atributele care se iau in considerare pentru placerea jocului.

Terenurile de tenis cu zgura artificiala au creat un nou standard si stil de joc. Zgura artificiala este un material nou, de mare densitate care are numeroase avantaje:

Suprafetele de tenis pavimentate cu zgura artificiala au fibre rezistente la UV pentru a preveni decolorarea si dezintegrarea.

Zgura artificiala permite scurgerea apei in sol prin diferite canale, lucru ce asigura uscarea rapida a suprafetei.

Datorita permeabilitatii ridicate, jocul se poate relua imediat dupa ploaie.

Spre deosebire de zgura conventionala, pe suprafetele cu zgura artificiala high-density  nu se formeaza fisuri sau gauri.

Formarea prafului pe suprafata de joc este semnificativ redusa.

Rezistenta zgurei artificiale la conditiile meteorologice nefavorabile permite utilizarea terenurilor in aer liber in orice conditii.

Suprafata pavimentata cu zgura artificiala se bazeaza pe o combinatie de materiale flexibile cu o structura optimizata si amestecuri speciale dispersate pe suprafetele de joc pentru alunecare.

Suprafetele cu zgura artificiala permit alunecarea optima, lucru care reduce stresul la care sunt supuse incheieturile si musculatura. Astfel, jucatorii de toate nivelurile se pot bucura de un joc sigur si mai relaxant.

Liniile de marcaj devin mai vizibile in contrast cu pavimentul si nu necesita intretinere suplimentara.

Pe terenurile de tenis cu zgura artificiala, mingea sare exact asa cum vrea jucatorul, nealterand deloc efectele top-spin sau slice.  

 


CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  |  PROIECTE  |  STIRI  |  IMAGINI  |  WEB  2.0  |  SMARTSPORTS  |  VIDEO  |  CONTACT