Română  English  Français  Italiano  Español  Deutsch  Русский  Čeština  български  Slovenčina  Eesti keel  Ελληνικά  Galego  Latviešu valoda  Dansk  Lietuvių kalba  Suomi  Malti  Nederlands  Polski  Português  Slovenščina  Svenska  Українська  Shqip  Hrvatski  Македонски  Hungarian  العربية  日本語  Georgian  српски  Thai  Daehan Minguk  íslenska  Norsk

GAZON ARTIFICIAL | GAZON SINTETIC


TEXTURILE  GAZONULUI  ARTIFICIAL COMERCIALIZATE DE CĂTRE SMARTSPORTS REPREZINTA O SOLUTIE PENTRU TOATE TIPURILE DE SPORT PE CARE DORITI SA LE PRACTICATI, PENTRU COMPETITII SAU PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER:


TEXTURA FIBRILATĂ
– REPREZINTĂ REZULTATUL PROCEDURII STANDARD DE OBŢINERE A GAZONULUI ARTIFICIAL. ACEASTĂ MODALITATE DE PRODUCERE A TEXTURII FIBRILATE ESTE PRIMA TEHNOLOGIE DE FABRICARE A GAZONULUI SINTETIC, A APĂRUT ÎNCĂ DIN ANII ’80 ŞI REPREZINTĂ STANDARDUL LA NIVEL MONDIAL. PRIN ACEASTĂ METODĂ SE OBŢINE APROXIMATIV 90% DIN ÎNTREAGA CANTITATE DE GAZON ARTIFICIAL FOLOSITĂ LA NIVEL MONDIAL.

TEXTURA CURLY
- ESTE O TEXTURĂ SUPERIOARĂ CELEI STANDARD (FIBRILATE). DIFERENŢA MAJORĂ ÎNTRE CELE DOUĂ TIPURI DE GAZON ESTE CĂ LA TEXTURA CURLY SE FOLOSEŞTE UN FIR DE GAZON ARTIFICIAL FOARTE DENS CARE ESTE ONDULAT, NU LINIAR. DACĂ SE ÎNTINDE  UN FIR DE GAZON DE 22 CM CURLY, ACESTA VA AVEA O LUNGIME DE 27 MM.  

TEXTURA MONOFILATA
 
- GAZONUL MONOFILAT (MONOFIL) ESTE FOLOSIT PENTRU TERENURILE DESTINATE COMPETIŢIILOR OFICIALE, PAVIMENTĂRII TERENURILOR DIN REŞEDINŢELE DE LUX ŞI A TERENURILOR OLIMPICE DE DIVIZIA A, FIIND CONSIDERAT CEL MAI BUN GAZON ATÂT DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC ŞI ESTETIC.

CEL MAI BUN GAZON ARTIFICIAL DE PE PIAŢĂ LA NIVEL MONDIAL ESTE GAZONUL MONOFIL BICOLOR DIN POLIETILENA, ACESTA FĂCÂNDU-SE NUMAI LA COMANDĂ ŞI FIIND DISPONIBIL PENTRU TOATE TIPURILE DE SPORT: TENIS, FOTBAL, TEREN POLISPORTIV, GOLF, BASCHET, ETC..


 
CERERE  ONLINE  |  CONFIGURATOR  TEREN  DE  SPORT  |  STIRI  |  IMAGINI  |  VIDEO  |  COPYRIGHTS  |  CONTACT  SMARTSPORTS  LTD