Penisul mutilat, Circumcizie


Meniu de navigare

Comisia CMB n-a tras inca o penisul mutilat finala, dar presupune ca doctorul a avut o problema psihica in timpul operatiei. Intre timp, cazul a ajuns si la Parchetul de pe linga Tribunalul Bucuresti. Medicul risca o pedeapsa cu inchisoarea de pina la doi ani.

Reamintim ca marti, 13 iulie, tinarului I. Naum Ciomu, in timpul unei operatii de extirpare a unui testicul malformat, o operatie de grad mediu de dificultate.

Pina la sfirsitul interventiei, penisul a fost taiat de catre acelasi medic in trei bucati. In aceeasi zi tinarul a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar Bucuresti, unde chirurgii s-au aratat depasiti de situatie. Apoi a fost transferat la Institutul Fundeni, unde profesorul Ionel Sinescu i-a montat o sonda pentru ca, odata cu penisul, pacientul a pierdut si functia de urinare si facuse o complicatie care il putea costa viata.

ŞTIRILE ZILEI

A doua zi, dupa o alta interventie, a profesorului Ioan Lascar de la Spitalul de Urgenta Floreasca, tinarul a putut urina normal. Penisul, insa, n-a mai putut fi salvat, pentru ca era prea tirziu. Ieri, membrii comisiei Colegiului i-a audiat pe dr. Naum Ciomu, pe medicul anestezist care a fost in sala de operatie, dr.

Update: Ciomu, de euro pentru penisul mutilat! - smartsports.ro

La iesirea de la audiere n-a mai scos nici un sunet. N-a aratat nici un moment ca este speriat, nervos sau emotionat, s-a indreptat cu un pas egal si ferm catre masina sa, un Cielo bej, tratind cu o indiferenta bine controlata toate intrebarile ziaristilor care stateau ciorchine pe linga el.

Efectiv s-a dezorientat complet. Medicii spun ca din cele povestite de conducerea spitalului, Naum Ciomu a avut un comportament normal cu o zi in urma si ca nu este cunoscut ca un bautor.

A primit despăgubiri de 500.000 de euro

Ei vor cere un examen psihiatric asupra dr. Ciomu pina vineri, 23 iulie, cind vor audia toate persoanele prezente in sala de operatie. Potrivit prof.

Reactualizat la: 20 noiembrie Noua expertiza depusa la dosarul in care medicul Naum Ciomu este judecat pentru vatamare corporala grava constata ca operatia de reconstructie suferita de partea vatamata Ion Jiga a avut succes numai partial, in sensul ca penisul victimei lui Naum Ciomu si-a pierdut definitiv functia sexuala. Scris de IM:ONLINE - Noua expertiza depusa la dosarul in care medicul Naum Ciomu este judecat pentru vatamare corporala grava constata ca operatia de reconstructie suferita de partea vatamata Ion Jiga a avut succes numai partial, in sensul ca penisul victimei lui Naum Ciomu si-a pierdut definitiv functia sexuala. Medicii legisti de la INML l-au examinat pe Ion Jiga in data de 14 decembrie si au constatat ca in urma operatiei de reconstructie, penisul pacientului, amputat in in timpul unei penisul mutilat de catre medicul Naum Ciomu, a fost refacut din punct de vedere al formei, insa nu si-a recapatat functia copulatorie. Medicii legisti au mai constatat ca victima lui Naum Ciomu a suferit o trauma ireversibila.

Belis, fiecare medic este testat psihologic la fiecare 5 ani. Mai sint patru martori Comisia Colegiului va tine cont doar partial de declaratiile celor penisul mutilat martori prezenti in sala de operatie. Este vorba de medicul anestezist care a fost in sala de operatie, dr. Penisul mutilat Sandu, de ajutorul chirurgului, rezidentul de anul I, si de cele doua asistente, una anestezista si cealalta, de chirurgie. Anestezistul Daniela Sandu a refuzat sa faca declaratii presei, cind a iesit tremurind din sala.

Este inexplicabil, totusi, de ce membrii comisiei nu ii speculeaza pe acesti oameni ale caror marturii ar putea completa atmosfera din timpul operatiei.

Top citite acum

Ei pot fi, insa, chemati ca martori in procesul penal. Penisul va fi inlocuit cu un neo-penis Profesorul Ioan Lascar a explicat ieri ca mai intii va vindeca zona afectata si apoi va trece la reconstructia penisului, operatie preconizata sa aiba loc peste cteva luni. Chirurgul plastician va incerca sa-i modeleze tinarului un neo-penis din tesuturile cele mai delicate, de pe partea anterioara a antebratului si din zona gambei. Cit priveste functia sexuala, n-as putea face o evaluare in privinta reusitei, nici macar procentuala.

câți centimetri ai penisului exerciții pentru o erecție stabilă

Ce s-a intimplat la operatie In fata comisiei, insa, dr. Ciomu penisul mutilat afisat aceeasi mutenie. Profesorul Vladimir Belis a adaugat ca prima reactie a dr.

exercițiul induce o erecție tipul are un penis mare

Sinescu, operatia de coborire a penisul mutilat din regiunea inghinala in scrot, unde este locul sau, se face pina la virsta de ani.

La virsta de 34 de ani, a continuat medicul, orice chirurg recomanda extirparea testiculului, in principal din cauza ca exista un risc de cancer de 40 de ori mai mare decit in mod obisnuit.

Medicul Ciomu a propus extirparea, iar pacientul a fost de acord.

poate un penis mare să rănească o femeie a pierdut o erecție pentru o vreme

A pus o pensa pe penis si l-a izolat, avind impresia ca e testiculul care trebuia inlaturat, si a penisul mutilat cu electrobisturiul. Odata cu penisul, toate vasele au fost ligaturate, uretra la fel, iar tegumentul de deasupra a fost suturat.

Membrii comisiei nu-si pot explica, insa, doua lucruri. Mai ales cind e vorba de un testicul ingropat, care e mai penisul mutilat decit cel obisnuit si mai flasc.

End female genital mutilation: join the Guardian's campaign

In schimb, structura penisului este mai solida, contine corpi cavernosi, este altceva. Ionel Sinescu. Confuzia este greu acceptata si de prof. Iar al doilea mister neelucidat inca este legat de cele trei bucati in care a ajuns penisul la Spitalul Universitar.

Ultima ora

In SUA, despagubirile pentru malpraxis ating sume fabuloase: 1. Astfel, daca in totalul daunelor acordate victimelor a fost de 2,9 miliarde dolari, anul trecut volumul despagubirilor a urcat la 4,9 miliarde.

Vasluianul care si-a taiat penisul si scrotul, mutilat pe viata! Ce-a facut omul intr-un acces de furie dupa certuri cu sotia si cu amanta, incearca acum sa repare specialistii in chirurgie plastica. Procedeul de reconstructie se anunta o mare incercare pentru echipa care il are in grija.

Sumele ce pot fi acordate ca daune pot atinge un nivel foarte ridicat, ceea ce i-a facut pe multi penisul mutilat americani sa evite specializarile unde acuzatiile de malpraxis sint cele mai frecvente, respectiv cardiologie, neurochirurgie si obstetrica. Spre exemplu, inde pacienti au primit daune de peste un milion de dolari, iar innumarul acestora s-a ridicat la Printre cele mai mari sume acordate unui pacient caruia i-a fost mutilat penisul in cadrul unei proceduri de rutina se inscrie cea de Erori si despagubiri De asemenea, un mecanic din Texas, Hurshell Ralls 67 ania cerut daune in valoare de cinci milioane de dolari dupa ce medicii i-au extirpat organele genitale crezind ca sint atinse de cancer, analizele ulterioare aratind ca se inselasera.

Pentru a evita un lung proces, spitalul a fost de acord sa cada la o intelegere cu pacientul pentru o suma care nu a fost dezvaluita.

  1. Penisul mutilat este atent cercetat
  2. Vasluianul care si-a taiat penisul si scrotul, mutilat pe viata! - smartsports.ro
  3. Circumcizie - Wikipedia
  4. Update: Ciomu,
  5. Medicul Ciomu, obligat să plătească de euro pacientului pe care l-a mutilat
  6. Penisul soțului meu a scăzut

Desi unele state limiteaza cuantumul daunelor ce pot fi acordate, Senatul american a respins anul trecut un amendament prin care urma sa se limiteze la Printre statele americane unde se acorda cele mai mari despagubiri figureaza Florida, unde valoarea medie a daunelor s-a ridicat anul trecut la Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.