Înghețată penis. Rezultatele cautarii dupa "Forme inghetata"


Ai purtat o pălărie în formă de penis la înmormântarea prințesei Diana.

Rezultatele cautarii dupa "Forme de inghetata"

You wore a penis hat to princess Diana's funeral. Ceva roșu, strălucitor, în formă de penis.

înghețată penis

Voi lua și tortul în formă de penis. I'll take the penis cake as well.

DIY Trend for Penis Enhancement?

Nu sunt toate în formă de penis. Eu și prietenele mele o să mâncăm tort de înghețată în formă de penis. My friends and I have a penis-shaped ice cream cake to get to.

Jeannie, eu am vrut să îți iau un tort în formă de penis.

Traducere "forma de pene" în română

Jeannie, I wanted to get you a penis cake. Chiar și fără stripperi sau tort în formă de penis, abia aștept. Even without the male strippers and a penis cake, I cannot wait. Bărbaților le place să vadă cum fetele bagă în gură mâncare în formă de penis. Guys like to see food in format penis entering the mouth of a girl.

Baba și penisul din înghețată

I know a spot in P-town, you can get a meat loaf shaped like a cock. O sabie în formă de penis, chestii de speriat, istorie și altele. It's all cock swords and scary stuff and history and that. Pot să ascund această cutie de macaroane în formă de penis, în cabina ta? Can I hide this box of penis pasta in your dressing room?

Rezultatele cautarii dupa "Forme inghetata"

De ce o statuie în formă de penis în colț? Why is there a statue of a cock in the corner?

înghețată penis

Amy s-a despărțit de Sheldon, și-a făcut găuri în ureche și ne-a pus să mâncăm prăjiturele în formă de penis! Amy broke up with Atașament simplu al penisului, she got her ears pierced and she made us eat penis cookies!

înghețată penis

Este un fel de Oscar, numai că este în înghețată penis de penis de înghețată penis. It's kind of like an Oscar except shaped like a horse dick.

Am să-ți iau paie în formă de penis și ochelarii ăia care au un penis în loc de nas. I'll buy you penis straws, and those glasses where the nose is a penis. Mi-au interzis să mai mănânc ceva în formă de penis: They made me stop eating foods shaped like dicks. Tu ești în formă de penis.