Amputarea penisului


Poză via Flickr user J Brew Luna trecută, Brian care ne-a rugat să nu îi folosim numele de familie s-a trezit în lungimea penisului standard nopții cu o senzație de erecție.

Avea o vagă impresie a conturului de penis, care devenea din ce amputarea penisului ce mai tare, în timp ce soția lui dormea lângă el. O fi un vis?

Dar aproape instant optimismul lui s-a spulberat.

Top citite acum

Acum un an, Brian, un tip de 38 de ani din Midwest, a trecut printr-o penectomie, procedura chirurgicală de amputare a penisului. S-a dus la doctor pentru ce credea că este un neg genital, dar după mai multe consultații cu specialiști s-a dovedit a fi o formă de cancer de piele, carcinom cu celule scuamoase într-un stadiu avansat.

Ciudat, de la amputare a mai rămas cu o senzație ocazională a penisului, ca un membru fantomă. Pentru bărbații care au avut penisul amputat e la fel.

Fenomenul a fost documentat pentru prima dată de fizicienii scoțieni, pe la sfârșitul anilor Ei au menționat despre penisuri fantomă într-o lucrare mai amplă a membrelor amputarea penisului.

amputarea penisului

Scott, al cărui penis a fost suprimat de o împușcătură, ciotul rămas, cu tot cu pielea pubisului, a continuat funcția glandei penisului.

Citește și: De ce își desenează bărbații penisurile pe unde apucă Spre deosebire de membre fantomă, care se spune că pot cauza durere, penisurile fantomă sunt mai mult asociate cu plăcere. Dar Wayne Earle, un australian de 48 de ani, nu vede nimic satisfăcător în penisul lui fantomă.

Earle, care și-a făcut o penectomie îna înființat un site CheckYourTackleun suport pentru victimele cancerului și o platformă de educare în privința amputarea penisului la bărbați.

Produci în continuare testosteron, iar corpul se adaptează, dar tot ai instinctul sexual și o erecție fantomă. Nu e în nici un fel un lucru plăcut. Omul trebuia să se verifice regulat ca să fie sigur că nu mai e acolo.

Un an mai târziu, Alfred Crone-Münzebrock publică studiul său, făcut pe 12 bărbați supraviețuitori de cancer, care au optat pentru amputarea amputarea penisului și au rămas cu un ciot.

O procedură inedită

Șapte dintre ei au raportat penisuri fantomă, iar doi au asociat cum se mărește formarea penisului cu durere. ÎnDr. Miller Fischer, un neurolog din Boston care a murit îna publicat un studiu de caz despre un bărbat de afaceri de 44 de ani care a suferit o penectomie, din cauza unui cancer de piele genital.

amputarea penisului

După operație, el a descris erecții fantomă ca urmare a stimulării erotice vizuale. Penisul fantomă e practic o replică a cea ce avea înainte și spune că a simțit și o durere fantomă, care emana din rana canceroasă. Altfel e vorba doar de forma în sine și senzația penisului. El descrie fantoma penisului ca ceva dureros fizic, mental și emoțional; cea mai nasoală parte a bătăliei cu cancerul.

penectomie totala....

Cred că în mintea mea l-am blocat, deși majoritatea mușchilor care controlează erecția sunt funcționali", îmi scrie el. Teoriile despre cauzele membrelor fantomă sunt în continuă schimbare.

Majoritatea specialiștilor cred că e rezultatul unor schimbări pe care creierul nu le-a adaptat cum trebuie.

amputarea penisului

Alții cred că amputarea penisului o corelație la nivelul sistemului nervos și a coloanei. Chiar și mai puține lucruri sunt știute despre cauzele și tendințele penisului fantomă. Lipsa unei platforme de suport pentru bolnavii de cancer genital, în comparație cu celelalte tipuri de cancer, înseamnă mai puține discuții și teorii pe internet.

S Ramachandran, un neurolog la UC San Diego care nu ne-a răspuns, a publicat într-un amputarea penisului din aspecte complet noi ale fenomenului penisului fantomă.

În plus, el a intervievat 28 de bărbați transexuali și a descoperit că 18 dintre ei au trăit experiența penisului fantomă, asta deși nu avut avut niciodată un penis. Ramachandran este conștient de faptul că aceste experiențe fantomă pot fi doar niște fabulații sau amintiri denaturate, dar ne dă 7 motive pentru care el crede că sunt pe bune.

Printre astea se numără: pacienții care puteau descrie penisul în detaliu, nu puteau să-l facă să dispară și multe dintre penisurile fantome erau diferite de ce și-ar fi dorit ei de la un penis ideal ca mărime, lungime și grosime.

  • Reconstrucţie de penis în premieră, cu ţesut de pe antebraţ.
  • Home » D:News » Chirurgii au reușit să reatașeze penisul unui bărbat la o zi după ce acesta a fost amputat Chirurgii au reușit să reatașeze penisul unui bărbat la o zi după ce acesta a fost amputat

Matt, un transexual de 19 ani, student din North Carolina, spune că el a simțit pentru prima oară un penis fantomă înainte de a ajunge la pubertate. Când am intrat în pubertate și am învățat despre sex aveam cam 13 aniam început să mă joc cu toată ideea de amputarea penisului fantomă. Știu că poate sună ciudat, dar mi-am dat seama că, dacă mă prefac că mă masturbez ca un tip normal, aș putea simți ceva.

Pe lângă asta, dacă mă gândeam la sex aveam erecții fantomă" Nu a reușit să ajungă la orgasm în stilul ăsta de masturbare, dar a fost destul de aproape. Penisul lui fantomă e acolo cam jumătate din amputarea penisului.

Înscris:

Forma nu este foarte definită, dar în mare parte rămâne constantă. Pentru Matt, care a început să ia testosteron acum câteva săptămâni iar asta a accentuat fenomenulexperiența nu e nici bună, nici rea. Pe de-o parte, e o confirmare a sinelui și a corpului meu că sunt bărbat.

  1. Cancerul penian Din Articole Generalitati Cancerul de penis, o forma rara de cancer, este o afectiune in care celulele canceroase maligne se gasesc in pielea si in tesuturile penisului.
  2. Cancer penian (de penis) - Tot ce trebuie să ştii | Cancer
  3. Amputatia | Proceduri medicale
  4. penectomie totala - Forumul Softpedia
  5. Penis pe aripi
  6. Un buzoian căruia i-a fost amputat penisul cere Spitalului Judeţean daune de
  7. Om de penis de top

Pe de altă parte, e frustrant să simți un penis, amputarea penisului când te uiți în oglindă să nu fie nimic, cu atât mai puțin ceva folositor pentru sex sau pipi, ca la orice alt bărbat normal". Traducere: Diana Pintilie.